Nedtellingen har startet … det er kun 7 dager til noe som blir en stor milepæl for meg. Hva? Jo, finalen i Venture Cup går av stabelen for 17. gang fredag 21. oktober i Bergen og årets konferansier, som ble offentliggjort i dag … er MEG! Det er utrolig gøy og en stor ære å få lov til å lede verdens største forretningsplankonkurranse. Jeg kjenner det allerede i magen.

Travel 👟🕶✈️🌐 #business #travel #abroad 👻Simenkv

Et bilde publisert av S I M E N V A T N E ® (@simenvatne)

Det blir spennende å få lov til å introdusere Statsministeren, gründerdirektøren i Innovasjon Norge og ikke minst få snakke foran over 300 av landets mest lovende unge innen bransjen. Å bli gitt en slik tillit er ikke noe jeg tar lett på, og jeg gleder meg til å inspirere og bli inspirert, nettverke og kose meg. Venture Cup er kjent for å levere og alt tyder på at det blir en kjempekveld. I fjor var bl.a. Johan H. Andresen og Bente Landsnes foredragsholdere, og i år er det Erna Solberg sin tur, som nevnt. 

Jeg flyr til Bergen tidlig på morgenen og kommer tilbake til Oslo dagen etter. Kom gjerne innom, men helst ikke for å kaste tomater eller være creepy clown. Wish me luck!

Du kan følge meg på Instagram HER.